Interval

Wilt u er op zondagmiddag even uit?


Elke eerste en elke derde zondag van de maand bent u van harte welkom in De Brug. Daar ligt de rode loper van INTERVAL uit.


INTERVAL is er voor alle bewoners van de wijken Randenbroek en Schuilenburg.INTERVAL is een aanvulling op de bestaande buurtactiviteiten van de wijk Randenbroek-Schuilenburg. Bewoners uit de hele wijk zijn van harte welkom.

De vaste bezoekers komen graag naar Interval. We begroeten ook regelmatig nieuwe gasten die hun plekje vinden bij INTERVAL.


Wat is Interval?

Wat kunt u verwachten? Het programma varieert en gezelligheid staat voorop. In een ongedwongen sfeer kunt u anderen (uit de buurt) ontmoeten. U kunt gewoon vrijblijvend binnenlopen en ‘aanschuiven’ aan de thee, koffie en lekkernijen.


Halverwege de middag is er meestal een activiteit waaraan u kunt meedoen als u dat leuk vindt. We hebben in het afgelopen jaar een luchtige lentequiz gehad, Stadsduel gespeeld en spelletjes van vroeger en nu gespeeld met de ‘Bruggenbouwers’. Wij hebben samen pompoensoep en erwtensoep gegeten en een lezing gehad over Amersfoort. Een hoogtepunt was een gezellige high tea ter gelegenheid van ons zesjarig bestaan. In het komende seizoen staan er naast wat wij al noemden ook weer andere activiteiten op het programma.


Wanneer is Interval?

INTERVAL is er, behoudens een enkele uitzondering (bijv. 1e Paasdag, 1e Pinksterdag), elke eerste en derde zondag van de maand, van 14.30 tot 16.30 uur. Elke INTERVAL wordt vermeld in de agenda van De Brug.


Wilt u op de hoogte gehouden worden van het programma voor de komende Intervals?

Neem dan contact op met Joke Meijer (033) 475 50 87.


bijgewerkt 03-01-2019