Kerkdiensten in De Brug

De kerkdienst

Nog niet eerder in de Brug geweest? Op zondagochtend staat het welkomstteam klaar bij de ingang om u welkom te heten en wegwijs te maken.


De kerkdienst op zondagmorgen 10 uur is het hart van de gemeenschap in De Brug. Daar ontmoet jong en oud elkaar en zoeken we samen naar God. De Bijbel staat daarin centraal. Vanuit het Evangelie van Jezus Christus zoeken we richting, troost en hoop voor ons dagelijks leven. We streven ernaar om dit op een inspirerende en toegankelijke manier te doen.


De preek, het bidden en stil zijn worden afgewisseld met zingen of andere muziek. Naast de organist leveren het Brugcombo en het kinderkoor Happy Songs regelmatig een bijdrage in de begeleiding van de liederen.


Kerkdiensten actueel: de planning

De planning van de kerkdiensten treft u aan op de pagina kerkdienst actueel. daar kunt u ook vanaf enkele dagen voor een dienst de liturgie en de Nieuwsbrief downloaden.


Kerkdiensten via internet meebeleven
Alle kerkdiensten in De Brug worden uitgezonden via de kerkradio. Deze uitzendingen kunt u beluisteren via internet. Hebt u geen computer, dan kunt u via kerkradio@brugkerk.eu aan een ontvanger geholpen worden waarmee u de diensten kunt beluisteren. Meer informatie vindt u op de pagina kerkdienst beluisteren.


Tijdens de dienst

Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas voor de jongsten en een kindernevendienst voor de oudere kinderen. Meer daarover en over speciaal op de jeugd gerichte diensten en events vindt u op de pagina kerkdienst en jeugd.


Na de dienst

Na afloop van de dienst kan er onder het genot van een kopje koffie of thee nagepraat worden in de hal. Ook is er na iedere dienst gelegenheid voor persoonlijke voorbede, voor in de kerkzaal.


Brug XL
Brug  XL (Extra Large) is een verdiepende of bijzondere activiteit na de ochtenddienst. Lees meer...