Rouwdienst in De Brug

Rouwdienst in de kerk in Amersfoort - De Brug

De Brug is beschikbaar voor het houden van een rouw- of herdenkingsdienst. Het is ook mogelijk De Brug te gebruiken als condoleancegelegenheid of op een andere manier die bij het afscheid past. De Brug beschikt over goede faciliteiten om bij te dragen aan een waardig afscheid.

  

Rouwdienst in De Brug

De familie kan gebruik maken van de diensten van de wijkpredikant, van de organist en van de koster. Was de overledene actief lid van De Brug dan zijn hieraan geen kosten verbonden. Wenst de familie een andere predikant of organist, dan worden de kosten daarvan wel in rekening gebracht.

 Was de overledene geen actief lid van De Brug, dan worden de kosten van predikant, organist, koster en kerkgebouw in rekening gebracht.

 

Huur zalen in Amersfoort voor begrafenis

Ook de andere faciliteiten van De Brug staan tot uw beschikking voor een respectvol afscheid. Voor alle mogelijkheden die De Brug biedt, verwijzen wij u naar de pagina ‘verhuur’. Was de overledenen actief lid van De Brug, dan geldt voor het gebruik maken van de cateringfaciliteiten en voor het huren van zalen in De Brug een korting van 25% op de daar vermelde tarieven.

 

Bijzondere omstandigheden

In bijzondere gevallen kan door de predikant op basis van pastorale overwegingen een uitzondering worden gemaakt op het bovenstaande.

 

Contact en nadere informatie

Wilt u overleggen over de precieze mogelijkheden of zijn er bijzondere wensen, neemt u dan contact op met verhuur@brugkerk.eu of met pastoraat@brugkerk.eu.


bijgewerkt 25-03-2019