Trouwen in de kerk in Amersfoort: De Brug

Trouwen in de kerk in Amersfoort? De Brug!

Je bent van harte welkom in De Brug voor een trouwdienst. Graag verzorgen wij de dienst en eventueel een aantal zaken rond de dienst. In De Brug beschikken wij over uitstekende faciliteiten om bij te dragen aan een geslaagde huwelijksdag.

 

Huwelijksdienst in de Brug

Als bruidspaar kun je gebruik maken van de diensten van de wijkpredikant, van de organist, en van de koster. Voor actieve leden (ook als één van beiden actief lid is) zijn geen kosten verbonden hieraan. Wil je een andere predikant, of een andere organist, dan worden de kosten daarvan aan het bruidspaar in rekening gebracht.

 

Is geen van beiden actief lid van De Brug, dan worden de kosten van predikant, organist, koster en kerkgebouw in rekening gebracht aan het bruidspaar.

Tijdens de dienst wordt een collecte gehouden. De opbrengst daarvan is bestemd voor de wijkkas van De Brug.

 

Huur locatie voor trouwen in De Brug Amersfoort

Natuurlijk kun je hiernaast gebruik maken van alle andere voorzieningen in De Brug. Kijk daarvoor op de pagina 'Zaalhuur’. Voor actieve leden van De Brug geldt voor het gebruik maken van de cateringfaciliteiten en voor het huren van zalen in De Brug een korting van 25% op de daar vermelde tarieven.

 

Bijzonder omstandigheden

In bijzondere gevallen kan door de predikant op basis van pastorale overwegingen een uitzondering worden gemaakt op het bovenstaande.

 

Contact en nadere info

Wil je overleggen over de precieze mogelijkheden of heb je bijzondere wensen, neem dan contact op met verhuur@brugkerk.eu of met pastoraat@brugkerk.eu.


bijgewerkt 25-03-2019